2015. szeptember 1., kedd

Egy kis ismertető!

Sziasztok/Annyeong/Hi/Hello!


A nevem és korom nem érdekes, hívatok nyugodtam BaeBae-nek (igen, luv Big Bang), bajtársnak, idiótának, elvtársnőnek, vagy ahogyan tetszik, mindenre hallgatok.
Körülbelül 3 éve kerültem bele a K-Pop csodás világába, ami azóta fogva tart és nem enged szabadon, szinte minden együttest szeretek vagy éppen van olyan zenéjük, amiért élek-halok. Elkerülhetetlen volt ez a három év, hogy ne ütközzek bele egy-egy bromance pillanatba, ezen felbuzdulva kezdem el ezt a blogot.
Jelen blogom azon oknál fogva jött létre, hogy kiadjam magamból minden örömöm, bánatom és mérhetetlenül sok perverzségem az idol bromacekkel kapcsolatban, egyszóval azért, hogy leírjam itt nektek a legmélyebb gondolataimat, amit remélem örömmel fogadtok majd.
Sok más íróval ellentétben én nem tűzök ki komment határt, aki szeretne nyomot hagyni az írjon vagy iratkozzon fel, nem harapok érte, sőt. De olyan nem lesz, hogy csak azért ne hoznék fejezetet, mert nincs komment.
One Shot-ok érkezése: Nos, ha jön ihlet és felgyullad az ujjam alatt a klaviatúra, abban a pillanatban lesz fejezet.
Műfaj: Mindig más, direkt ezért akartam csak one shot oldalt, mert így több műfajt is kipróbálhatok, aztán meglátjuk melyik tud majd a legjobban azonosulni a lelkemmel és melyikből lesz esetleg több.
Azonban azt még fontosnak tartom elmondani, hogy ezen az oldalon csak yaoi firkálmányok lesznek, nem lesz sem yuri, se az a "képzeld magad a helyébe dolog".

Nem is rizsázok tovább, jó olvasást és nézelődést itt a blogon és itt egy remek zene is.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése